MINDHIVE SOFTWARE

MindHive este o firmă de IT care-și propune să aducă soluții inovative

de digitalizare și modernizare prin produse de software și inteligență artificială.

SERVICIILE NOASTRE

MindHive oferă o paletă largă de servicii pentru toate nevoile dumneavoastră. Avem oameni care acoperă mari domenii precum Design, Software, Dezvoltare, AI și Robotică ce pot oferi servicii precum design UI/UX, aplicații pentru diverse scopuri, Image recognition, Modelare 3D și multe altele.

DEPARTAMENTELE NOASTRE

Proiectăm și dezvoltăm aplicații software complexe, de la aplicații de mobil, la platforme web, până la aplicații de dimensiuni mari, desktop, de business. Ne ocupăm de fiecare pas, de la elaborarea codului, la configurarea și testarea aplicației, până la proiectarea și modificarea bazelor de date. Securitate – eficiență – curiozitate

Departamentul de robotică este responsabil pentru proiectarea, crearea și testarea a diferite dispozitive și soluții de automatizare pentru domenii precum sistemul de sănătate, administrație publică, agricultură sau supraveghere. Motto-ul nostru este:”Nicio imperfecțiune în dispozitivele noastre și nicio zgârietură pe vopseaua noastră” Pasiune- seriozitate- atenție la detalii.

Departamentul de inteligență artificială se ocupă cu rezolvarea problemelor a căror soluție optimă este dezvoltarea și aplicarea unor rețele neuronale specifice. Un exemplu de proiect la care lucrăm este dezvoltarea unui software de OCR imbunătățit. Suntem o echipă de oameni concentrați, care caută tot timpul cea mai bună soluție, muncind metodic.

Doi băieți excepționali, simpatici și atenți la detalii se ocupă de imaginea fiecărui produs al MindHive Software. Responsabilitățile pe care le au sunt elaborarea interfețelor grafice, pozelor și a prezentărilor video, dar pot face și elemente grafice pentru jocuri video, modele 3D și promovarea pe rețelele sociale.

Ai o idee?

Trimite-ne un mesaj în care să ne detaliezi produsul pe care îl vrei, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.